| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Beniamin1985
Czytelnik

Dołączył: 03 Cze 2026 Posty: 1 Skąd jesteś (miejscowość / region): Świekatowo Posiadane auto: Peguot 308 t9 sw 1.6 ehdi
Piwa: 0/0
|
| Wysłany: Sro 03 Cze 2026, 14:27
Temat postu: Stuki w zawieszeniu/przekładnia kierownicza. |
|
|
| Witam mam problem z peguot 308 t9 sw 1.6 ehdi. Przy jeździe po nierównościach , zwalnianiu , bądź przy ruszaniu z świateł stukanie z przednich kół. Obstawiałem łożyska i gumy mpheprsona.Na stacji diagnostycznej zero luzów. 2 razy u mechanika, raz dokręcone śruby górnego mocowania amortyzatora bo na moje zbyt duży luz i nasmarowane wszystkie gumy drążków i stabilizatorów. Stukanie ustało i teraz po 2 miesiącach ponowny problem ten sam. Mechanicy obstawiają nadal że to nie łożyska i nie gumy chociaż nie były rozbierane. Obstawiają problem z przekładnią kierowniczą. Koszt około 5tys z robocizna Mowa o regenerowanej. Jeden mechanik twierdzi iż można tak jeżdzic i nic nie robić. Ale w lipcu mam trasę do Chorwacji 1600km w jedną stronę. Czy ktoś miał podobny problem.? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|